Speeltijd2023-06-20T08:49:59+00:00

Een gelukkige hond in huis

Vind jij het ook moeilijk om de hond alleen achter te laten? Zoek jij iemand die ervoor zorgt dat jouw hond niets te kort komt ondanks dat je zelf geen tijd hebt? Wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent zorgt Time to play voor jouw dier. een uitlaatservice die meer biedt dan een wandeling alleen. Niet langer een eenzaam en verveelde hond thuis, jouw hond vermaakt zich prima terwijl je weg bent!

Meer dan een wandeling alleen…

Veel honden brengen uren alleen thuis door en dit kan ongewenst gedrag veroorzaken. Het zijn sociale dieren die niet alleen graag bij mensen willen zijn maar zich ook nuttig willen maken. De moderne huishond heeft misschien niet zoveel te doen, zij bezitten nog steeds de eigenschappen waardoor ze goed waren in hun werk. Bij de service, niet thuis en toch een tevreden hond in huis wordt de hond niet alleen uitgelaten maar krijgt jouw hond ook spel aangeboden die past bij het talent en energie die jouw hond heeft.

Vind jouw hond het geweldig om zijn neus te gebruiken, een voorwerp naar je toe te brengen, ergens achteraan te jagen, te spelen met andere honden, in het bos te struinen of een hondenpuzzel te maken? Welke activiteit jouw hond ook gelukkig maakt, als activiteiten coach en gedragsdeskundige van honden speel ik gerust een potje mee. Weet je wat nou ook zo mooi is, tijdens het spel kan ik de hond meteen het een en ander leren! Handig toch? Je merkt het al, ik ben helemaal enthousiast en ik hoop dat jij dat ook wordt voor jouw hond!

Bij Time to play krijgt de hond:

   Persoonlijke aandacht

   Een leuke én leerzame beleving

  Begeleiding van een ervaren hondenexpert

En jij krijgt:

  Een exclusieve service

♠  Updates van elk bezoek

  Gratis tips & adviezen speciaal voor jouw hond

Met een gerust hart van huis

Jouw hond is in goede handen en je kan met een gerust hart van huis. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Ontdek wat Time to Play voor jou kan doen en maak direct een afspraak voor een gratis kennismaking!

Maak een afspraak

Waarom Time to Play?