Truffel zoeken met je hond2022-05-20T12:43:48+00:00

Samen leren om truffel te zoeken


Kan dat in Nederland? Jazeker! Truffels worden ook in Nederland gevonden, er wordt alleen weinig naar gezocht. Elke hond, zo ook die van jou kan het leren. Truffels zoeken is niet alleen leuk, het helpt de band tussen jou en jouw hond te versterken. Je hoeft hiervoor geen truffelliefhebber te zijn. Wanneer je van de natuur houdt en graag wat met je hond onderneemt is het een leuke activiteit die de hond geweldig vindt! Ontdek hoe je de aangeboren talenten van jouw hond op een speelse manier kunt gebruiken op jacht naar de truffel, het verborgen goud van de natuur.

Truffel zoeken is geschikt voor iedere hond, onafhankelijk van ras/ kruising en leeftijd. Je kunt al van pups af aan beginnen. Ook voor honden met ongewenst gedrag, medische klachten of onzeker gedrag zal het werken met de neus heel goed zijn. Een echte uitlaatklep en boost voor het zelfvertrouwen. Na de les kan de hond met een heerlijk voldaan gevoel uitrusten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het bos is zeker de belangrijkste plek voor de truffel maar we beginnen de training in een rustige omgeving. De lessen worden 1-op-1 gegeven in de Bilt. De locatie kan wisselen en is onder andere afhankelijk van de ervaring van de hond. Het is zelfs mogelijk om te starten vanuit huis.

5 lessen voor 110,-. Een les duurt ongeveer 45 minuten.

Maak een afspraak

Waarom Time to Play?