Zelf spelen met je hond2023-05-22T17:17:48+00:00

Privéles zelf spelen met de hond

Welke spelletjes of activiteiten kan je doen met je hond? Welke sporten zijn geschikt? Waar moet ik op letten tijdens het spelen met mijn hond? Mag ik trekspelletjes spelen of stoeien met mijn hond? Wat doe ik als hij de bal niet terug brengt, hoe leer ik mijn hond zoeken? Hoe leer ik mijn hond loslaten? Welk speelgoed is geschikt? Je kunt terecht met vragen en beginnen met spelen!

Het heeft enorm veel voordelen als jij voor jouw hond de leukste speelpartner bent.
Want, als jij de allerleukste speelpartner bent voor je hond dan:

♠     Wilt de hond graag naar je luisteren, ook als hij speelt met andere honden

    Is dat enorm waardevol voor de relatie die je met elkaar heb

    Heeft de hond minder aandacht voor de omgeving waardoor hij beter bij je blijft

    Heb je een fantastische beloning achter de hand, onmisbaar voor een training

    Leer jij de hond goed kennen

    Leert de hond jou goed kennen

    Maakt dat de communicatie makkelijker

    Komen er bij jullie beiden hormonen vrij die een positief gevoel geven

    Werkt het ontspannend

    Kunnen jullie samen beter tegen stress

    Kan je door spel de hond steunen in situaties die moeilijk voor hem zijn

Hoe werkt het?

Ik kom langs en stel eerst vragen over wat voor een spel je wilt spelen en samen kijken we naar wat de hond leuk vindt en voor jullie goede spelletjes zijn. Niet elk spel is voor iedere hond geschikt en vaker wel dan niet heeft een spel een bepaalde opbouw nodig en is het gebonden aan regels. Welke spelregels er zijn verschilt per karakter. Schrijf je in en wordt de leukste speelpartner voor je hond!

Maak een afspraak